Bəli, mütləq. Profilinizlə əlaqəli bütün məlumatlarınızı xüsusi Məxfilik İdarəetmə Mərkəzi (burada: https://www.getcontact.com/manage) vasitəsilə, əgər ölkənizə uygundursa, silə bilərsiniz. Unutmayın ki, məlumatlarınızı və hesabınızı sildikdən sonra Getcontact xidmətlərindən istifadə edə və faydalana bilməyəcəksiniz.