არა! მხოლოდ Premium მომხმარებლებს შეუძლიათ ნახოთ (ლიმიტირებულად) თუ რამდენჯერ და როდის მოძებნეს მისი ნომერი. თქვენ შეგიძლიათ ნახოთ ის მომხმარებლები, ვინც მოძებნა თქვენი თაგი. თუმცა, იმისათვის რომ თქვენ იხილოთ ეს ინფორმაცია, მომხმარებელს, რომელმაც ნახა თქვენი თაგები, თავისი ანგარიშის პარამეტრებში არ უნდა ჰქონდეს მონიშული "დახურული ტიპი," სხვა შემთხვევაში თქვენ მას ნახავთ როგორც "ანონიმურს."