დიახ, რა თქმა უნდა. თქვენ შეგიძლიათ წაშალოთ თქვენი ინფორმაცია და მონაცემები, რომლებიც დაკავშირებულია თქვენს ანგარიშთან, ჩვენი კონფიდენციალურობის მართვის ცენტრის მეშვეობით (თუ კი ეს ხელმისაწვდომია თქვენს ქვეყანაში) https://www.getcontact.com/manage. გაითვალისწინეთ, რომ, როგორც კი წაშლით თქვენს მონაცემებს და ანგარიშს, თქვენ ვეღარ ისარგებლებთ Getcontact-ის უპირატესობებით.