Nee! Alleen Premium-gebruikers krijgen de beperkte informatie over hoe vaak en op welke datum naar uw nummer werd gezocht. U kunt alleen mensen zien die uw tags in detail hebben bekeken. Om toegang te krijgen tot deze informatie, moet de persoon die uw tags heeft bekeken in zijn instellingen "Privémodus" hebben uitgeschakeld. Als de instelling "Privémodus" is ingeschakeld, ziet u deze persoon als "Anoniem".