Als u de privémodus activeert, zullen mensen van wie u de profielen en tags bekijkt, u zien als een anonieme gebruiker. U kunt nummers opvragen en profielgegevens bekijken zonder uw identiteit prijs te geven.
Als u de privémodus activeert als niet-premium gebruiker, kunt u ook niet zien wie uw nummer heeft opgevraagd en uw tags heeft bekeken. Als u de privémodus activeert als premium gebruiker, kunt u anoniem blijven en zien wie uw nummer opvraagt en uw tags bekijkt.
De privémodus kan door elke gebruiker geactiveerd worden, of deze nu premium heeft aangekocht of niet.
Om de functie te activeren, moet u naar Instellingen gaan onder het menu Overige in de app. U kunt uw privémodus beheren in het gedeelte "Instellingen privémodus" bij de Instellingen.