Ja, absoluut. U kunt al uw informatie en gegevens die gekoppeld zijn aan uw profiel, verwijderen via ons speciale Centrum voor Privacybeheer die u hier vindt, indien beschikbaar in uw land. https://www.getcontact.com/manage. Houd er rekening mee dat zodra u uw gegevens en account hebt verwijderd, u niet langer gebruik kunt maken en profiteren van de diensten van Getcontact.