Nu! Doar utilizatorii Premium primesc informații limitate cu privire la de câte ori și în ce dată a fost căutat numărul tău. Poți vedea doar persoanele care ți-au vizualizat etichetele în detaliu. Cu toate acestea, pentru a avea acces la aceste informații, persoana care ți-a văzut etichetele trebuie să aibă „Modul privat” dezactivat în setările lor. Dacă setarea „Mod privat” este activată, vei vedea această persoană ca „Anonim”.