Dacă activezi modul privat, persoanele ale căror profiluri le verifici și ale căror etichete le vizualizezi te vor vedea ca pe un utilizator anonim. Poți interoga numere și poți vizualiza detaliile de profil fără a-ți dezvălui identitatea.
Dacă activezi modul privat ca utilizator non-premium, nu vei putea vedea cine ți-a interogat numărul și ți-a vizualizat etichetele. Dacă activezi modul privat ca utilizator premium, poți rămâne anonim și îi poți descoperi pe cei care îți interogează numărul și îți văd etichetele.
Modul privat poate fi activat de orice utilizator, indiferent dacă a achiziționat abonament premium sau nu.
Pentru a activa această funcție, trebuie să accesezi Setări din meniul Altele din aplicație. Îți poți gestiona modul privat în secțiunea „Setări mod privat” din Setări.