Da, absolut. Poți șterge toate informațiile și datele asociate profilului tău prin intermediul Centrului nostru pentru Gestionarea confidențialității găsit aici, dacă e disponibil în țara ta. https://www.getcontact.com/manage. Te rugăm să reții că, după ce ai șters datele și contul, nu vei mai putea utiliza și beneficia de serviciile Getcontact.