Hayır! Sadece Premium kullanıcılar için, numaranızın hangi tarihte ve kaç kez sorgulandığına dair sınırlı bilgiler paylaşılır. Sadece profiliniz ile ilgili detaylı etiket görüntülemesi yapan kişileri görebilirsiniz. Bunun için etiketlerinizi görüntüleyen kişinin "Özel Mod" ayarlarının kapalı olması gerekir. Özel mod ayarları açık olan kullanıcıların görüntülemeleri "Anonim" olarak görünür.