Evet. Profilinizle alakalı tüm bilgileri ve verileri, linke tıklayarak Gizlilik Yönetim Merkezi’mizden (ülkenizde mevcutsa) silebilirsiniz: https://www.getcontact.com/manage Verilerinizi ve hesabınızı sildiğinizde, artık Getcontact hizmetlerini kullanamayacağınızı ve bu hizmetlerden yararlanamayacağınızı lütfen unutmayın.