Ні! Надається обмежена інформація про дату і кількість запитів Вашого номера тільки для Premium користувачів. Ви можете бачити тільки тих людей, які переглядають теги в Вашому профілі. Для цього опція «Приватний режим» в профілі користувача, який переглядає Ваші теги, повинна бути відключена. Користувачі, які активували опцію Приватного режиму будуть відображатися як «Анонім».