Так. Ви можете видалити всю інформацію і дані, що відносяться до Вашого профілю, через наш Центр управління конфіденційністю (якщо він доступний у Вашій країні), перейшовши за посиланням: https://www.getcontact.com/manage. Однак, не забувайте що після видалення даних і облікового запису Ви більше не зможете користуватися послугами Getcontact.