Ha, albatta. Agar ushbu xususiyat sizning mamlakatingizda mavjud bo'lsa, profilingiz bilan bog'liq barcha ma'lumot va axborotlarni quyidagi havoladagi Maxfiylikni Boshqarish Markazi orqali o'chirishingiz mumkin. https://www.getcontact.com/manage. Shuni yodda tutingki, ma'lumotlaringiz va hisob qaydnomangizni o’chirganingizdan so'ng siz Getcontact xizmatlaridan foydalana olmaysiz.