Təsdiqlənmiş Biznes Profilinə abunəliyinizi ləğv edərək biznes profilinizə baxmağı dayandıra bilərsiniz. Abunəliyinizi ləğv etdikdə, abunəliyiniz bitdikdən sonra profiliniz fərdi görünüşə qayıdır.
Təsdiqlənmiş Biznes Profilinə abunəliyinizi ləğv edərək biznes profilinizə baxmağı dayandıra bilərsiniz. Abunəliyinizi ləğv etdikdə, abunəliyiniz bitdikdən sonra profiliniz fərdi görünüşə qayıdır.