Ո՛չ: Միայն Premium օգտագործողներին են տրամադրվում սահմանափակ տեղեկություններ այն մասին, թե քանի անգամ և որ ժամին է որոնվել Ձեր համարը: Դուք կարող եք տեսնել միայն այն մարդկանց, ովքեր դիտել են Ձեր պիտակները: Այնուամենայնիվ, այս տեղեկատվություն մուտք ունենալու համար, Ձեր պիտակներ դիտող անձը պետք է անջատած լինի «Մասնավոր ռեժիմն» իր պարամետրերում: Եթե «Մասնավոր ռեժիմ» կարգավորումը միացված է, այս անձին կտեսնեք որպես «Անանուն»: