Այո, անպայման: Դուք կարող եք ջնջել Ձեր պրոֆիլի հետ կապված բոլոր տեղեկությունները և տվյալները Գաղտնիության կառավարման մեր հատուկ կենտրոնի միջոցով, եթե այն գործում է Ձեր երկրում՝ https://www.getcontact.com/manage: Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ Ձեր տվյալներն ու հաշիվը ջնջելուց հետո այլևս չեք կարողանա օգտագործել և օգտվել Getcontact-ի ծառայություններից: