तपाईंले निजी मोड सक्रिय गर्नुभएमा, तपाईंले प्रोफाइलहरू जाँच गरेका र ट्यागहरू हेरेका मानिसहरूले तपाईंलाई बेनामी प्रयोगकर्ताको रूपमा देख्ने छन्। तपाईं आफ्नो पहिचान खुलासा नगरी नम्बरहरू क्वेरी गर्न र प्रोफाइल विवरणहरू हेर्न सक्नुहुन्छ।
तपाईंले गैर-प्रिमियम प्रयोगकर्ताको रूपमा निजी मोड सक्रिय गर्नुभएमा, तपाईंले पनि कसले तपाईंको नम्बर क्वेरी गर्यो र तपाईंका ट्यागहरू हेर्यो भन्ने देख्न सक्षम हुनुहुने छैन। तपाईंले प्रिमियम प्रयोगकर्ताको रूपमा निजी मोड सक्रिय गर्नुभएमा, तपाईं बेनामी रहन र कसले तपाईंको नम्बर क्वेरी गर्यो र तपाईंका ट्यागहरू हेर्यो भन्ने देख्न सक्नुहुन्छ।
प्रिमियम खरिद गरेको भए पनि वा नभए पनि कुनै पनि प्रयोगकर्ताले निजी मोड सक्रिय गर्न सक्नुहुन्छ।
यो सुविधा सक्रिय गर्न, तपाईं एपको अन्य मेनु अन्तर्गत सेटिङहरूमा जान आवश्यक हुन्छ। तपाईं सेटिङहरू अन्तर्गत "निजी मोड सेटिङहरू" सेक्सनमा आफ्नो निजी मोड सक्रिय गर्न सक्नुहुन्छ।