Ви можете припинити дію послуги, скасувавши підписку «Профіль Підтвердженої Компанії». Після скасування підписки, коли закінчиться термін дії Вашої підписки, Ваш профіль повернеться до індивідуального.
Ви можете припинити дію послуги, скасувавши підписку «Профіль Підтвердженої Компанії». Після скасування підписки, коли закінчиться термін дії Вашої підписки, Ваш профіль повернеться до індивідуального.