Оскільки у Вас уже є відомості про компанію, попередньо затверджені Getcontact, користувачі Getcontact, які запитуватимуть Ваш номер, усе одно бачитимуть Ваші останні затверджені відомості про компанію. Інформація у Вашому профілі буде оновлена після схвалення останніх змін модераторами Getcontact.