Daha önceden Gecontact tarafından onaylanmış işletme bilgileriniz olduğu için numaranızı sorgulayan Getcontact kullanıcıları sizi onaylanan son işletme bilgilerinizle görmeye devam eder. Yaptığınız yeni değişikliklerin onaylanmamasına sebep olan alanlarda düzenleme yaparak profilinizi tekrar onaya gönderebilirsiniz.