Doğrulanmış İşletme Profili aboneliğinizi iptal ederek işletme profili görünümünüzü sonlandırabilirsiniz. Aboneliğinizi iptal ettiğinizde abonelik tarihiniz sonlandığında profiliniz bireysel görünümüne geri dönecektir.
Doğrulanmış İşletme Profili aboneliğinizi iptal ederek işletme profili görünümünüzü sonlandırabilirsiniz. Aboneliğinizi iptal ettiğinizde abonelik tarihiniz sonlandığında profiliniz bireysel görünümüne geri dönecektir.