Daha önceden Gecontact tarafından onaylanmış işletme bilgileriniz olduğu için numaranızı sorgulayan Getcontact kullanıcıları sizi onaylanan son işletme bilgilerinizle görmeye devam eder. Son yaptığınız düzenlemeler Getcontact moderatörleri tarafından onaylandıktan sonra profilinizdeki bilgiler güncellenecektir.